Lendo är idag en av de största aktörerna inom låneförmedling på den svenska marknaden

Lendo hjälper dig låna pengar med bra ränta

Låneförmedlaren Lendo hjälper varje år tiotusentals kunder att smidigt låna pengar med bra ränta. Räntorna på lån kan variera kraftigt och det är ofta svårt att på egen hand hitta den bästa räntan. Detta är viktiga anledningar till varför det är smart att vända sig till en låneförmedlare som Lendo, när det är dags att låna pengar.

Lendo har förmedlat billiga lån sedan starten år 2007 och kan idag ses som en av Sveriges ledande låneförmedlare, inte bara av privatlån utan också av företagslån. När du skickar en låneansökan genom Lendo kan du få svar från upp till 25 olika långivare. Detta ökar stort dina möjligheter till att låna med bra ränta och villkor.

Någonting annat positivt med att använda sig av Lendo är att det i samband med ansökan endast tas en kreditupplysning hos UC, detta trots att din låneansökan når ut till 25 olika banker och andra långivare. Att försöka hålla nere antalet kreditupplysningar när man letar lån är viktigt då det är en faktor som kan påverka dina chanser att få ett lån godkänt.

Lendo privatlån

Lendo förmedlar privatlån på belopp upp till 500 000 kr och du kan välja en lånetid mellan 1 och 15 år. Lånen som Lendo förmedlar är så kallade lån utan säkerhet. Detta betyder att du inte behöver sätta någonting i pant som säkerhet för lånet, exempelvis bostad eller bil.

Lendo
Lånebelopp: 10 000 - 500 000 kr
Löptid: 1 - 15 år
Utbetalning: 1 - 5 arbetsdagar
Uppl.avg: 0 - 495 kr
Ränta: 4,95 - 17,55%
Låna pengar genom Lendo

Låna pengar genom Lendo - 6 enkla steg!

Du börjar med att fylla i ett ansökningsformulär
Att fylla i ett ansökningsformulär tar inte många minuter och du kan ansöka direkt via datorn eller mobilen (Lendos responsiva hemsida anpassar sig automatiskt till den enhet du använder). I Lendos snabba och enkla ansökan ska du fylla i dina personuppgifter, uppgifter om din ekonomi, lånebelopp du är intresserad av att låna (10 000-500 000 kr) samt önskad löptid på lånet (1-15 år).

En kreditupplysning görs hos UC
När du lånar pengar via Lendo tas det alltid endast en kreditupplysning hos UC, oavsett antal långivare som behandlar din låneansökan. Lendo ser helt enkelt till att alla långivare som är anslutna till deras tjänst delar på en och samma kreditupplysning. Detta gör det möjligt att smart och smidigt jämföra erbjudanden från en stor mängd långivare utan att försämra kreditvärdigheten för den som letar lån.

Du får möjlighet att gå igenom dina låneförslag
Det brukar inte ta många minuter innan man får sina första svar. Låneförmedlarna brukar dock rekommendera, förutsatt att man inte har jättebråttom med lånet, att man väntar i upp till 24 timmar innan man bestämmer sig för var man ska låna. Detta så att även bankerna och långivarna som inte jobbar i en supersnabb takt ska få möjlighet att ge dig sitt bästa låneerbjudande.

Du väljer vilket erbjudande som passar dig bäst
Efter att du fått alla dina låneförslag presenterade brukar det vara enkelt att jämföra räntor och villkor för att sedan välja erbjudandet du tycker passar dig bäst. Glöm inte att du alltid är helt fri att avböja och välja att inte gå vidare med dina låneförslag om du inte skulle vara helt nöjd. En låneansökan genom Lendo är alltid helt kostnadsfri.

Du signerar lånet
Om du fått ett erbjudande du känner dig nöjd med är nästa steg att signera lånehandlingarna. Detta gör du antingen digitalt med BankID eller via fysiskt skuldebrev som du får hemskickat.

Ditt nya lån betalas ut
Att låna pengar genom Lendo går snabbt. Från det att du skickat din ansökan kan du ha pengarna på kontot redan inom ett par bankdagar.