Lendo är idag en av de största aktörerna inom låneförmedling på den svenska marknaden

Lendo

Låneförmedlaren Lendo hjälper varje år tiotusentals kunder att smidigt låna pengar med bra ränta. Räntorna på lån kan variera kraftigt, särskilt på privatlån, och det är ofta svårt att på egen hand hitta den bästa räntan. Detta är viktiga anledningar till varför det är smart att vända sig till en låneförmedlare som Lendo, när det är dags att låna pengar.

Lendo privatlån

Lendo förmedlar idag privatlån på belopp upp till 600 000 kr. Du kan själv välja en lånetid mellan 1 och 15 år, i samband med att du fyller i låneansökan. Lånen som Lendo förmedlar är så kallade lån utan säkerhet. Detta betyder att du inte behöver sätta någonting i pant som säkerhet för lånet, exempelvis bostad eller bil.

Låna pengar via Lendo
Lånebelopp: 10 000 - 600 000 kr
Löptid: 1 - 15 år
Utbetalning: 1 - 5 arbetsdagar
Uppl.avg: 0 - 995 kr
Ränta: 2,95 - 29,95%
Låna pengar genom Lendo och öka chanserna till bra låneränta och villkor

En av Sveriges ledande låneförmedlare

Lendo har förmedlat billiga lån sedan starten år 2007 och kan idag ses som en av Sveriges ledande låneförmedlare, inte bara av privatlån utan också av företagslån. När du skickar en låneansökan genom Lendo kan du få svar från upp till 35 olika långivare. Detta ökar stort dina möjligheter till att låna med bra ränta och villkor.

Om du väljer att jämföra via Lendo görs endast en kreditupplysning (UC)

Någonting annat positivt med att använda sig av Lendo är att det i samband med ansökan alltid endast tas en kreditupplysning hos UC. Detta trots att din låneansökan når ut till 35 olika banker och andra långivare. Att försöka hålla nere antalet kreditupplysningar hos UC när man letar lån är viktigt. Det är en faktor som kan påverka dina chanser att få ett lån godkänt.

Låna pengar genom Lendo - 6 enkla steg!

Du börjar med att fylla i ett ansökningsformulär
Att fylla i ett ansökningsformulär hos Lendo tar inte många minuter. Du kan ansöka direkt via datorn eller mobilen. Lendos responsiva hemsida anpassar sig i de allra flesta fall automatiskt till den enhet du använder. I Lendos snabba och enkla ansökan ska du fylla i dina personuppgifter, uppgifter om din ekonomi, lånebelopp du är intresserad av att låna (10 000-600 000 kr) samt önskad löptid på lånet (1-15 år).

En kreditupplysning görs hos UC
När du lånar pengar via Lendo tas det alltid endast en kreditupplysning hos UC, oavsett antal banker och långivare som behandlar din låneansökan. Lendo ser helt enkelt till att alla banker och långivare som är anslutna till deras tjänst delar på en och samma kreditupplysning. Detta gör det möjligt att smart, smidigt och tryggt jämföra erbjudanden från en stor mängd aktörer utan att försämra kreditvärdigheten för den som letar lån.

Du får möjlighet att gå igenom dina låneförslag
Det brukar inte ta många minuter innan man får sina första svar. Lendo brukar dock rekommendera, förutsatt att man inte har jättebråttom med lånet, att man väntar i upp till 24 timmar innan man bestämmer sig för var man ska låna. Detta så att även bankerna och långivarna som inte jobbar i en supersnabb takt ska få möjlighet att ge dig sitt bästa låneerbjudande.

Du väljer alltid själv vilket erbjudande som passar dig bäst
Efter att du fått alla dina låneförslag presenterade brukar det vara enkelt att jämföra räntor och villkor för att sedan välja erbjudandet du tycker passar dig bäst. Glöm inte att du alltid är helt fri att avböja och välja att inte gå vidare med dina låneförslag om du inte skulle vara helt nöjd. En låneansökan genom Lendo är alltid helt kostnadsfri.

Du signerar lånet
Om du fått ett erbjudande du känner dig nöjd med är nästa steg att signera lånehandlingarna. Detta gör du antingen digitalt med bankID eller via ett fysiskt skuldebrev som du får hemskickat.

Ditt nya lån betalas ut
Att låna pengar genom Lendo kan gå mycket snabbt. Från det att du skickat din ansökan kan du ha pengarna på kontot redan inom ett par bankdagar. Allra snabbast får du lånet utbetalt till ditt konto om du väljer en bank eller långivare som erbjuder snabb och smidig signering via bankID.