Baka ihop lån och få bättre ekonomi

Baka ihop lån

Baka ihop lån och få lägre ränta. Om du sedan tidigare har flera smålån och krediter där räntorna och avgifterna känns höga, kan det finnas bra pengar att spara varje månad genom att baka ihop lånen till ett nytt lån. Anledningen till varför detta brukar vara en effektiv metod att sänka lånekostnaderna är enkel - den effektiva räntan på ett stort lån är vanligtvis bra mycket lägre än på smålån.

Baka ihop dina befintliga lån via låneförmedlare

Kanske har du redan hört ordet låneförmedlare i något sammanhang tidigare? För att du ska få en så bra ränta som möjligt på det nya lånet, som är tänkt att ersätta de gamla lånen, är det otroligt viktigt att du får möjlighet att jämföra räntor från ett stort antal banker och långivare. Detta är precis det du får möjlighet att göra när du skickar din låneansökan via en låneförmedlare.

Baka ihop lån via Freedom Finance

Vänd dig till Freedom Finance så fort du är intresserad av att baka ihop dina lån. Denna låneförmedlare är till stor hjälp när man vill optimera sin låneansökan. När du ansöker genom Freedom Finance får du snabbt och smidigt ut din ansökan till en stor mängd banker och andra långivare samtidigt (just nu har de ett samarbete med över 30 banker och långivare), så att du ska kunna få så många och så bra låneerbjudanden som möjligt. Att ta hjälp av Freedom Finance för att baka ihop lån är helt kostnadsfritt och du binder dig inte till någonting.

Baka ihop lån och bli skuldfri snabbare

När man inte längre behöver betala höga räntor och avgifter varje månad får man snabbt över pengar till annat. Det är inte alls ovanligt att man de första månaderna passar på att lyxa till det med sånt man tidigare inte kunnat unna sig. Det kan handla om en avkopplande weekendresa för att komma bort från vardagen eller att man slår till på någon ny häftig hushållsmaskin man länge längtat efter.

Inget fel i detta. Vi vill dock rekommendera våra läsare till att också använda en del av pengarna man sparar i minskade lånekostnader till att med jämna mellanrum göra extra amorteringar. Detta så att man kan bli skuldfri snabbare. Om du bakat ihop dina lån med hjälp av ett privatlån utan krav på säkerhet är det bra att känna till att du när som helst kan göra extra amorteringar utan någon som helst extra kostnad.

Baka ihop lån och spara tid

Det är inte bara pengar man kan spara när man bakar ihop sina lån och skulder, ofta sparar man även tid och energi. Detta brukar bli möjligt eftersom man i slutet av månaden endast behöver betala en faktura i stället för som tidigare, flera fakturor från olika banker och finansbolag.

Att få alla lån, krediter och annat samlade på en faktura innebär givetvis också att risken för att man ska missa en faktura och åka på dyra förseningsavgifter eller inkassoavgifter kraftigt minskar.

Baka ihop lån trots betalningsanmärkning

Går det att baka ihop lån trots en eller ett par betalningsanmärkningar i registret? Det finns numera flera långivare som erbjuder lån även om man skulle ha dragit på sig en eller flera betalningsanmärkningar, förutsatt att man kan uppvisa en inkomst (betalningsförmåga).

En fråga som ibland kommer upp är hur man enklast hittar långivare som accepterar betalningsanmärkningar. Ett otroligt smidigt och enkelt sätt att hitta långivare som accepterar anmärkningar är att vända sig till någon av de stora låneförmedlarna i Sverige, t.ex Freedom Finance eller Advisa. Båda av dessa samarbetar idag med ett stort antal långivare som är kända för att kunna bevilja lån till kunder med betalningsanmärkningar.

Generellt sett så kan man säga att det i många fall är en stor fördel om betalningsanmärkningen är minst 6 månader gammal vid ansökningstillfället. Givetvis måste skulden också vara reglerad vid ansökningstillfället, det vill säga att det inte finns ett aktivt skuldkonto registrerad hos kronofogden.