Baka ihop dina lån och få bättre ekonomi

Baka ihop lån

Baka ihop lån och få lägre ränta. Om du sedan tidigare har flera smålån och krediter där räntorna och avgifterna känns höga, kan det finnas bra pengar att spara varje månad genom att baka ihop lånen till ett nytt lån. Anledningen till varför detta brukar vara en effektiv metod att sänka lånekostnaderna är enkel - den effektiva räntan på ett stort lån är vanligtvis bra mycket lägre än på smålån. Det är inte bara pengar man kan spara när man bakar ihop sina lån och skulder, ofta sparar man även tid eftersom man i slutet av månaden bara behöver betala en faktura i stället för som tidigare, flera fakturor från olika banker och finansbolag.

Baka ihop dina befintliga lån via låneförmedlare

Kanske har du redan hört ordet låneförmedlare i något sammanhang tidigare? För att få en så bra ränta som möjligt på det nya lånet, som är tänkt att ersätta de gamla lånen, är det otroligt viktigt att man får möjlighet att jämföra räntor från ett stort antal banker och långivare. Detta är precis det du får möjlighet att göra när du skickar din låneansökan via en låneförmedlare.

Advisa

Vänd dig till Advisa så fort du är intresserad av att baka ihop dina lån. Låneförmedlaren Advisa är verkligen till stor hjälp när man vill optimera sin låneansökan. När du lånar genom Advisa går din ansökan ut till en stor mängd banker och andra långivare samtidigt (just nu har de ett samarbete med 35 banker och långivare, flest i Sverige!), så att du ska kunna få så många och så bra låneerbjudanden som möjligt. Att baka ihop lånen genom Advisa är helt kostnadsfritt och du binder dig inte till någonting.