Baka ihop lån och få en klart bättre ekonomi

Baka ihop lån

Baka ihop lån, få lägre ränta och mer pengar över till annat. Om du sedan tidigare har flera lån och krediter utspridda hos olika långivare där räntorna och avgifterna känns onödigt höga, kan det finnas bra pengar att spara varje månad genom att baka ihop lånen till ett nytt och större lån. Anledningen till varför baka ihop lån brukar vara en effektiv metod att sänka lånekostnaderna är enkel - den effektiva räntan på ett stort lån är vanligtvis bra mycket lägre än på smålån och krediter.

Baka ihop dina tidigare lån och krediter med hjälp av ett nytt lån med lägre ränta från Coop

✅ Hos Coop får du lånebesked direkt på skärmen!
✅ Du kan låna upp till 500 000 kr utan krav på säkerhet (lånebelopp över 350 000 kr kräver en medsökande).
✅ Effektiv ränta från 3,76% (Räntespann 3,76-10,36%).
✅ Återbetalningstid upp till 15 år.
✅ Ingen uppläggningsavgift.

Kontakta en låneförmedlare när du har planer på att baka ihop lån

Kanske har du redan hört ordet låneförmedlare i något sammanhang tidigare? För att du ska få en så bra ränta som möjligt på det nya lånet, som är tänkt att ersätta de gamla lånen, är det otroligt viktigt att du får möjlighet att jämföra räntor från ett stort antal banker och långivare. Detta är precis det du får möjlighet att göra när du skickar din låneansökan via en låneförmedlare.

Baka ihop dina lån och krediter via Zmarta

Vänd dig till Zmarta så fort du är intresserad av att baka ihop dina lån till ett nytt och större lån. Denna låneförmedlare är till stor hjälp när man vill optimera sin låneansökan. När du ansöker genom Zmarta får du snabbt och smidigt ut din ansökan till en stor mängd banker och andra långivare samtidigt. Just nu, i skrivande stund, har de ett samarbete med över 30 banker och långivare. Detta så att du ska kunna få så många och bra låneerbjudanden som möjligt. Att ta hjälp av Zmarta med syfte att baka ihop lån är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till någonting.

Bli skuldfri snabbare genom att baka ihop dina lån

När man inte längre behöver betala höga räntor och avgifter varje månad på sina smålån, krediter och annat man vill baka ihop till ett lån får man snabbt över pengar till annat.

Det är inte alls ovanligt att man de första månaderna passar på att lyxa till det med sånt man tidigare inte riktigt kunnat unna sig.

Det kan handla om en avkopplande weekendresa med spännande kultur för att komma bort från vardagen eller att man slår till på någon ny häftig hushållsmaskin man länge längtat efter.

Inget fel i detta. Vi vill dock rekommendera våra läsare till att också använda en del av pengarna man sparar i minskade lånekostnader till att med jämna mellanrum göra extra amorteringar.

Detta så att man kan bli skuldfri snabbare och bekvämare. Om du bakat ihop dina lån med hjälp av ett billigt privatlån utan krav på säkerhet är det bra att känna till att du när som helst kan göra extra amorteringar utan någon som helst extra kostnad.

Baka ihop dina lån redan idag och spara tid

Det är inte enbart pengar man kan spara när man bakar ihop sina lån och skulder. I många fall sparar man även rejält med tid och energi.

Detta brukar bli möjligt eftersom man i slutet av månaden endast behöver betala en lånefaktura i stället för som tidigare, flera fakturor till olika banker och finansbolag.

Att få alla lån, krediter och annat samlade på en lånefaktura innebär givetvis också att risken för att man ska missa en faktura och åka på dyra förseningsavgifter eller inkassoavgifter kraftigt minskar.

En betalningsanmärkning behöver inte vara ett hinder

Går det att baka ihop lån trots en eller ett par betalningsanmärkningar i registret? Det finns numera flera långivare som erbjuder lån även om man skulle ha dragit på sig en eller flera betalningsanmärkningar.

Ofta är det frågan om lån som är speciellt framtagna för människor som fastnat i en skuldfälla, så kallade skuldfinansieringslån eller saneringslån (om man mer gillar det uttrycket).

Det är dock långt ifrån alla ansökningar som blir beviljade. En viktig förutsättning för att kunna få ett lån beviljat med tidigare anmärkningar är att man kan uppvisa en bra och regelbunden inkomst (betalningsförmåga).

Använd en låneförmedlare för att hitta långivare som accepterar betalningsanmärkningar

En fråga som med ganska så jämna mellanrum kommer upp är hur man snabbast eller enklast hittar långivare på marknaden som accepterar kunder med tidigare betalningsanmärkningar.

Ett idag otroligt smidigt och enkelt sätt att hitta långivare där man är välkommen att baka ihop lån trots tidigare anmärkningar är genom att vända sig till någon av de stora låneförmedlarna i Sverige, till exempel Zmarta eller Advisa.

Båda av dessa låneförmedlingsjättar samarbetar sedan flera år tillbaka med ett stort antal långivare som är kända för att kunna bevilja lån till kunder med tidigare betalningsanmärkningar.

Kan jag baka ihop lån även om min betalningsanmärkning är ny?

Vill man öka sina chanser till att få en ansökan om att baka ihop lån godkänd så är det i många fall en stor fördel om det gått minst 6 månader sedan man blev skuldfri hos Kronofogden.

Med andra ord, har du alldeles nyligen blivit skuldfri hos Kronofogden så kan det vara bra en idé att försöka avvakta ett tag till innan du bestämmer dig för att ansöka om ett lån som ska göra det möjligt att baka ihop lån.