Genom att samla dyra lån och krediter till ett enda lån får du möjlighet att sänka dina lånekostnader

Samla lån och krediter

Intresserad av att samla lån och krediter? Om du sedan tidigare har dyra lån och krediter utspridda lite här och där kan det vara en riktigt smart idé att försöka samla alla lån och krediter på ett ställe, till ett enda lån med lägre ränta och bättre villkor. Många människor tänker att samla lån låter komplicerat, men är egentligen mycket lättare att komma igång med än vad man tror. Att samla lån kan ses som ett snabbt och mycket effektivt sätt att sänka månadskostnaden för lånen.

Samla lån hos Bynk

✅ Hos Bynk får du lånebesked direkt på skärmen!
✅ Du kan låna upp till 300 000 kr utan krav på säkerhet.
✅ Ränta från 3,95% (Räntespann 3,95-19,95%).
✅ Du kan själv ändra din månadskostnad.
✅ Möjlighet att utöka ditt lån vid behov.
✅ Upp till fyra betalfria månader varje år.

Samla lån och krediter till ett enda lån - Ett bra första steg mot en bättre privatekonomi

Samla lån och krediter - Ett bra första steg mot en bättre privatekonomi

Att ha många lån och krediter utspridda hos olika långivare är oftast ganska dyrt och de flesta människor är nog överens om att det finns klart roligare saker man kan göra med sina pengar än att varje månad betala höga räntor. Ett riktigt bra första steg mot en bättre privatekonomi är därför att samla alla dyra lån och krediter till ett enda lån där räntan är klart lägre och villkoren bättre.

Att ta ett nytt lån för att minska sina lånekostnader kan låta märkligt vid första anblicken, men detta brukar bli möjligt eftersom räntan på ett stort lån med lång återbetalningstid i de flesta fall är klart lägre än på smålån och krediter som brukar innebära hög ränta och kort återbetalningstid.

När man bara har ett enda stort lån att fokusera på i stället för flera mindre lån slipper man också varje månad betala flera avi- och fakturaavgifter som också kan innebära en hög kostnad, särskilt på lång sikt.

Samla lån och krediter via Zmarta

Det är idag mycket vanligt att man vänder sig till en låneförmedlare när man vill få hjälp med att lösa dyra lån och krediter. En av de ledande låneförmedlarna på den svenska marknaden är Zmarta. Denna låneförmedlare hjälper varje år tusentals kunder att samla dyra smålån och krediter till ett nytt privatlån där räntan är lägre och villkoren betydligt bättre.

Samla lån tillsammans med en medsökande och få ännu bättre villkor på det nya lånet

Samla lån tillsammans med en medsökande och få ännu bättre lånevillkor

Det kan finnas flera fördelar om man har möjlighet att ansöka tillsammans med en annan person, en så kallad medsökande. Det kan vara en partner, familjemedlem, släkting eller nära vän (vissa långivare ställer dock krav på att en medsökande ska vara skriven på samma adress som den som är huvudsökande).

Vi kan börja med att nämna den kanske allra viktigaste fördelen och det är att sannolikheten att få ett samlingslån (eller ihopbakslån som det ibland också kallas) beviljat är helt klart större om man är två som ansöker. Särskilt om båda personerna har fast anställning och uppfyller långivarens grundkrav. Detta är förståeligt då långivarna ser det som att en medsökande tillför extra säkerhet för att lånet verkligen kommer att bli återbetalt.

En annan viktig fördel vi tycker är värd att nämna är att möjligheterna att man blir erbjuden en bra och förmånlig ränta på lånet ökar. Detta är särskilt vanligt vid ansökningar om privatlån där räntan är rörlig och alltid sätts individuellt. Det ska inte heller glömmas bort att en medsökande ofta också kan öppna upp dina möjligheter till att låna ett lite större lånebelopp.