Baka ihop dina lån och krediter via ett ihopbakslån

Ihopbakslån

Sänk lånekostnaderna med ett ihopbakslån och få mer pengar över till annat varje månad. Det är ofta en mycket smart idé att baka ihop flera lån till ett nytt lån med lägre ränta. Särskilt om du sedan tidigare har många smålån och avbetalningsköp utspridda hos olika kreditgivare. Detta hänger ihop med att den effektiva räntan på ett stort lån ofta är bra mycket lägre än på smålån och krediter. Självklart är det också många som uppskattar det faktum att det blir mycket färre räkningar att hålla koll på när alla lån och skulder är ihopbakade till ett enda lån.

Hitta bästa ihopbakslånet via låneförmedlare

En låneförmedlare fungerar, lite enkelt förklarat, som en mellanhand mellan låntagare och långivare. Tar du hjälp av en låneförmedlare kan du vara säker på att din låneansökan når ut till ett stort antal banker och andra långivare. Att man får möjlighet att jämföra räntor och villkor från flera långivare är viktigt när man vill få riktigt fina villkor och en låg ränta på sitt nya ihopbakslån.

Advisa

Vänd dig till låneförmedlaren Advisa när du vill hitta ett ihopbakslån med låg ränta och goda villkor (låneförmedlarna brukar själva använda uttrycket samlingslån för att beskriva dessa lån). När du gör en ansökan genom Advisa får du möjlighet att jämföra låneerbjudanden från upp till 36 olika banker och långivare (flest i landet just nu!). Att skicka en ansökan genom Advisa är helt kostnadsfritt och du binder dig inte till någonting.

Hur snabbt får man svar?

Ansöker man under vanliga kontorstimmar brukar man inte behöva vänta länge på svar. Flera långivare som erbjuder ihopbakslån är kända för att kunna ge svar nästan direkt. Även när man ansöker via en låneförmedlare brukar det gå rätt fort att få svar. Oavsett om du leter ihopbakslån på egen hand eller ansöker via en låneförmedlare är det sällan man behöver vänta mer än 24 timmar på svar, givetvis förutsatt att ansökan skickats iväg under en helgfri vardag.