Låna till cykel

Låna pengar till cykel

Letar du lån till cykelköp? Ett privatlån är ofta intressant när man vill låna pengar till cykel. Det är frågan om ett lån som inte kräver någon säkerhet och som enkelt och smidigt går att ansöka om och få utbetalt, helt och hållet via nätet.

Låna pengar till cykel hos Coop

✅ Hos Coop får du lånebesked direkt på skärmen!
✅ Låna upp till 500 000 kr utan säkerhet (lånebelopp över 350 000 kr kräver en medsökande).
✅ Effektiv ränta från 3,76% (Räntespann 3,76-10,36%).
✅ Återbetalningstid upp till 15 år.
✅ Ingen uppläggningsavgift.

Låna till cykel via låneförmedlare

Glöm inte att jämföra räntor, avgifter och villkor innan du bestämmer dig för var du ska teckna ditt nya cykellån. Detta är något du idag enkelt och helt kostnadsfritt kan göra genom att vända dig till en låneförmedlare. Att ansöka är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Låna till cykel med bra villkor via Lendo

Låna pengar till cykel snabbt och tryggt via Lendo. Genom att skicka iväg en ansökan via Lendo kan du få svar från upp till 40 banker och andra långivare. Det tar endast 2 minuter att ansöka och dina första svar får du oftast inom 1 minut. Ansök idag och se vilken ränta du kan få.

För att kunna ansöka om ett cykellån (privatlån) måste du uppfylla vissa minimikrav

Vad krävs för att kunna ansöka om lån till cykel? Minimikraven varierar mellan olika långivare, men vanliga krav är att man fyllt 18 år, är folkbokförd i Sverige och har någon form av fast inkomst.

De flesta långivare ställer också krav på lägsta inkomst. Ska du till exempel ansöka om privatlån via låneförmedlaren Lendo är det viktigt att du har en årsinkomst på minst 110 000 kr.

Låna pengar till cykel trots en eller flera betalningsanmärkningar

Har du en eller flera betalningsanmärkningar i ditt register blir det ofta lite svårare att låna pengar till cykel (eller vad man nu vill låna till), men långt ifrån alla långivare nekar ansökningar om man råkar ha äldre betalningsanmärkningar.

Det viktiga att tänka på innan man ansöker är att alla eventuella skulder till Kronofogden måste vara bortbetalda. Detta gäller även om du skulle ansöka hos en långivare som är känd för att inte se äldre anmärkningar som ett stort hinder för lån.