Att ansöka om lån via låneförmedlare är tryggt och enkelt

Låneförmedlare

Hitta bästa lånet via låneförmedlare. Det finns en lång rad fördelar med att ansöka via låneförmedlare när du är på jakt efter ett nytt lån med bra villkor. Den kanske viktigaste fördelen är att du får möjlighet att söka lån hos flera banker samtidigt med endast en ansökan och en kreditupplysning.

Låna pengar via låneförmedlare

Att på egen hand hitta det bästa lånet online är inte alltid en enkel uppgift, särskilt inte idag då det finns ett så otroligt stort antal banker och långivare att välja mellan.

Consector

På jakt efter ett nytt lån eller har du gamla, befintliga lån du vill omförhandla eller samla på ett ställe? Vänd dig till låneförmedlaren Consector när du är på jakt efter ett privatlån, bolån, billån eller samlingslån och inte vill riskera att betala för mycket i ränta.

Att fylla i en enkel ansökan hos Consector tar sällan mer än 2 minuter och är helt kostnadsfritt. När du skickar in en kostnadsfri ansökan till Consector får du möjlighet att jämföra lån från upp till 30 olika banker och kreditinstitut och du binder dig inte till något.

Låna pengar via låneförmedlare - Så fungerar det!

Du fyller i en ansökan
Börja med att surfa in på låneförmedlarens hemsida. Här fyller du i dina personuppgifter, väljer lånebelopp, önskad lånetid och lånetyp. Att fylla i en ansökan tar vanligtvis inte mer än ett par minuter. Identifiera dig kan göra med hjälp av ditt bankID.

Din ansökan bearbetas
Efter att din ansökan inkommit till låneförmedlaren tar denna en kreditupplysning, en så kallad UC. Din ansökan bearbetas sedan och skickas vidare ut till banker och andra långivare låneförmedlaren har ett samarbete med.

Använder du dig av någon av de stora låneförmedlarna, t.ex Consector eller Zmarta, kan det handla om över 30 olika långivare och den stora fördelen är att det endast tas en enda UC trots att du snabbt och superenkelt får ut din ansökan till ett tiotal olika banker och andra ledande långivare som kan tänkas vara intresserade av att ge dig låneförslag.

Invänta svar och jämför
Det kan ibland ta upp till 24 timmar innan en ansökan är helt färdigbehandlad, men det är också mycket vanligt att man får ett eller flera svar redan efter ett par minuter.

Vilka lån kan man ansöka om via låneförmedlare?

Samla lån kan bli betydligt enklare om du tar hjälp av en låneförmedlare

Ta hjälp av en låneförmedlare när du vill samla lån.

Det blir inte dyrare att låna via låneförmedlare än direkt hos banken

Ett inte alls ovanligt missförstånd är att människor tror att det läggs på extra avgifter eller liknande när man tecknar lån via låneförmedlare, vilket inte är fallet. Att leta lån via låneförmedlare är helt kostnadsfritt, oavsett om du är på jakt efter ett billigt privatlån, ett billån utan kontantinsats eller någon annan typ av lån.

Bankerna och långivarna som idag samarbetar med låneförmedlare skiljer inte på kunder som kommer via låneförmedlare och kunder som ansöker direkt via långivarens hemsida, vilket betyder att det tillkommer inga som helst extra avgifter eller räntepåslag eller liknande tecknar sitt lån via låneförmedlare. Tvärtom, tack vare att du får möjlighet att jämföra lån från ett tiotal banker och andra långivare maximerar du dina chanser till att få lån med riktigt bra villkor.