Ett privatlån som inte kräver säkerhet är ofta intressant när man vill låna till bergvärme

Låna till bergvärme

Letar du lån till bergvärme? Att installera bergvärme till huset är nästan alltid en stor investering och därför är det mycket vanligt att någon form av lån tecknas. Generellt kan man säga att det finns två olika sorters lån att välja på när man vill låna till bergvärme: lån som kräver en säkerhet och lån som går att teckna utan säkerhet (privatlån).

Låna till bergvärme hos Coop

✅ Hos Coop får du lånebesked direkt på skärmen!
✅ Låna upp till 500 000 kr utan säkerhet (lånebelopp över 350 000 kr kräver en medsökande).
✅ Effektiv ränta från 3,76% (Räntespann 3,76-10,36%).
✅ Återbetalningstid upp till 15 år.
✅ Ingen uppläggningsavgift.

Låna pengar till bergvärme via låneförmedlare

Vad ska man tänka på om man har planer på att låna till bergvärme? Ska man låna pengar till bergvärme är det sällan en bra idé att tacka ja till första låneerbjudandet man får. Gör man detta är risken stor att man kommer betala mer i ränta på sitt lån än nödvändigt. I stället är det ett smart drag att först jämföra räntor och villkor. Detta är någonting du kostnadsfritt och snabbt kan göra genom att vända dig till en låneförmedlare.

Låna till bergvärme tryggt och snabbt via Zmarta

Kolla med Zmarta när du letar billiga lån till bergvärme. Vill du pressa räntan och utsätta bankerna för konkurrens är det viktigt att jämföra räntor från så många banker och långivare som möjligt. Låneförmedlaren Zmarta hjälper dig att tryggt och snabbt jämföra lån från upp till 35 aktörer på den svenska lånemarknaden. Att skicka en låneansökan via Zmarta är helt kostnadsfritt och du förbinder dig ej till något.

Kan jag låna till bergvärme trots betalningsanmärkning?

En betalningsanmärkning gör det i många fall lite svårare att få en låneansökan godkänd, särskilt om du ska ansöka hos någon av de stora bankerna, men långt ifrån omöjligt. Det finns idag faktiskt flera långivare som erbjuder lån till bergvärme trots en eller ett par betalningsanmärkningar.

Långivarna som accepterar kunder med betalningsanmärkningar vill dock se att skulderna till Kronofogden blivit betalda. Med andra ord, har du en skuld till Kronofogden som är aktiv (obetald) blir det svårt att få lån.