Slå ihop dina lån och få lägre lånekostnader

Slå ihop lån

Slå ihop lån och sänk din månadskostnad. Det är lätt hänt att man med tiden samlar på sig en stor bunt med smålån och krediter. Att ha lån utspridda på olika håll kan snabbt skapa en hög månadskostnad, trots att det totala lånebeloppet inte är särskilt stort. Det är därför ingen stor överraskning att många idag är intresserade av att slå ihop sina befintliga lån till ett enda lån. Det är nämligen i många fall ett fantastiskt effektivt sätt att enkelt och snabbt sänka månadskostnaden och få mer pengar över till annat.

Slå ihop dina lån via Bynk

✅ Hos Bynk får du lånebesked direkt på skärmen!
✅ Du kan låna upp till 300 000 kr utan krav på säkerhet.
✅ Ränta från 3,95% (Räntespann 3,95-19,95%).
✅ Du kan själv ändra din månadskostnad.
✅ Möjlighet att utöka ditt lån vid behov.
✅ Upp till fyra betalfria månader varje år.

Slå ihop lån via låneförmedlare

För dig som är intresserad av att slå ihop flera lån till ett stort lån är det en riktigt bra idé att ta hjälp av en låneförmedlare. En låneförmedlare ser till att du snabbt och smidigt får ut din ansökan till ett stort antal banker och långivare.

Slå ihop lån via Freedom Finance

Vänd dig till låneförmedlaren Freedom Finance när du är intresserad av att slå ihop dina tidigare lån för att lätta på betalningsbördan. När du ansöker via Freedom Finance kan du få låneförslag från ett trettiotal långivare med bara en kreditupplysning (UC).

Så slår du ihop dina lån

Att slå ihop lån är inte svårt. Många människor skulle nog till och med hävda att slå ihop lån är otroligt enkelt, speciellt om man tar hjälp av en låneförmedlare, t.ex Freedom Finance eller Advisa.

I praktiken handlar det om att man ansöker om ett nytt lån och efter att man fått det nya lånet utbetalt ser man till att betala bort gamla lån och krediter. Ibland kan det till och med vara så att det är den nya långivaren som ser till att de tidigare lånen blir lösta.

Hur mycket kan man spara på att slå ihop lån?

Många är nyfikna på att veta hur mycket man kan spara varje månad om man väljer att slå ihop lån. Om du sedan tidigare har flera dyra lån och krediter där den effektiva årsräntan ligger på t.ex 15% eller mer (inte alls ovanligt för snabblån) finns det vanligtvis riktigt bra pengar att spara. Exakt hur mycket du kan spara går dock inte att svara på innan du fått ett eller flera erbjudanden och jämför dessa mot vad du idag betalar (din nuvarande kostnad).

Många låneförmedlare och banker erbjuder sina besökare en räknesnurra där man kan räkna på vad ett lån skulle kunna kosta. Detta kan vara till stor hjälp när man bl.a vill se hur lånetiden kan påverka månadskostnaden. Det är dock viktigt att känna till att detta endast är uppskattningar, ofta baserade på exempelränta. Den exakta räntesatsen och månadskostnaden får du veta först efter att en kreditupplysning gjorts då villkoren bestäms individuellt utifrån dina förutsättningar.

Slå ihop lån trots tidigare betalningsanmärkningar

Är jag välkommen att slå ihop lån trots en betalningsanmärkning i registret? En betalningsanmärkning (eller flera) behöver inte vara ett stort hinder för att man ska få ett nytt lån beviljat. Det finns idag en lång rad långivare som accepterar ansökningar från kunder med tidigare anmärkningar.

Det viktiga är att långivarna ser att det idag är ordning på ekonomin. En fast anställning och bra årsinkomst är sånt som alltid stort ökar chansen till att få en ansökan beviljad trots tidigare anmärkningar.