Slå ihop dina lån och få lägre lånekostnader

Slå ihop lån

Slå ihop lån och sänk din månadskostnad. Det är lätt hänt att man med tiden samlar på sig en stor bunt med smålån och krediter. Att ha lån utspridda på olika håll kan snabbt skapa en hög månadskostnad, trots att det totala lånebeloppet inte är särskilt stort. Det är därför ingen stor överraskning att många idag är intresserade av att slå ihop sina befintliga lån till ett enda lån. Det är nämligen i många fall ett fantastiskt effektivt sätt att enkelt och snabbt sänka månadskostnaden och få mer pengar över till annat.

Slå ihop lån via låneförmedlare

För dig som är intresserad av att slå ihop flera lån till ett stort lån är det en riktigt bra idé att ta hjälp av en låneförmedlare. En låneförmedlare ser till att du snabbt och smidigt får ut din ansökan till ett stort antal banker och långivare.

Slå ihop lån via Freedom Finance

Vänd dig till låneförmedlaren Freedom Finance när du är intresserad av att slå ihop dina tidigare lån för att lätta på betalningsbördan. När du ansöker via Freedom Finance kan du få låneförslag från ett trettiotal långivare med bara en kreditupplysning (UC).

Så slår du ihop dina lån

Att slå ihop lån är inte svårt. Många människor skulle nog till och med hävda att slå ihop lån är otroligt enkelt, speciellt om man tar hjälp av en låneförmedlare, t.ex Freedom Finance eller Advisa. I praktiken handlar det om att man ansöker om ett nytt lån och efter att man fått det nya lånet utbetalt ser man till att betala bort gamla lån och krediter.