Ansök om onlinekredit - du kan använda pengarna till vad du vill

Onlinekredit

Ansök om onlinekredit och få snabb tillgång till pengar när du behöver. En onlinekredit är i många fall detsamma som en kontokredit, lite som ett kreditkort fast på nätet. Det som är positivt med onlinekredit är att du inte behöver stiga in på ett bankkontor eller fylla i krångliga ansökningar för att få tillgång till pengar. Allt går att administrera online, antingen via mobil, surfplatta eller dator.

Ansök om onlinekredit och få pengarna på kontot inom 15 minuter

Hos FlexLimit kan du ansöka om onlinekredit snabbt, tryggt och utan UC-upplysning. Hos denna kreditgivare får du lånebesked genast efter att du skickat in din ansökan. Att fylla i en ansökan om kredit hos Flexlimit tar inte mer än ett par minuter och vanligtvis får du pengarna på kontot inom 15 minuter.

Ansök om onlinekredit hos Flexlimit

Flexlimit erbjuder snabba onlinekrediter och håller öppet 7 dagar i veckan. Detta betyder att du är välkommen att ansöka även om det skulle råka vara lördag eller söndag.

När du ansöker om onlinekredit hos Flexlimit kan du välja mellan fem olika kreditgränser: 3000, 5000, 10000, 15000 och 20000 kr.

Onlinekredit utan UC

Letar du onlinekredit utan UC? Flera av de stora aktörerna i Sverige erbjuder onlinekredit utan UC. Detta blir möjligt eftersom kreditkontrollen i stället görs hos antingen Creditsafe eller Bisnode.

Det finns en stor mängd anledningar till varför det kan vara en bra idé att försöka hålla nere på antalet UC-upplysningar. Den kanske vanligaste anledningen är att man inom en 12-månaders period ska ansöka om ett bolån eller privatlån på större belopp hos den lokala banken.

Då kan det vara en stor fördel när man ska förhandla om räntan och villkoren om inte alla låneansökningar man gjort de senaste 12-månaderna, speciellt om det är frågan om snabblån eller onlinekrediter på ganska så små belopp, ligger synliga i UC-upplysningen som banken tar.

Vad krävs för att bli beviljad en onlinekredit?

För att kunna bli beviljad en onlinekredit är det viktigt att du fyllt 18 år, att du är folkbokförd i Sverige och har ett svenskt bankkonto.

De allra flesta kreditgivare på den svenska kreditmarknaden kräver också att du har någon form av inkomst så att du utan större problem kan betala tillbaka det som du plockar ut från din onlinekredit, inklusive ränta.

Onlinekredit utan fast anställning

Hos flera långivare är det möjligt att få lån utan fast anställning och därför är det kanske ingen stor nyhet att det även går att få en onlinekredit beviljad trots att det saknas fast anställning.

Det viktiga är att kreditgivaren ser att du har en stadig inkomst. Detta är något alla kreditgivare vill se i samband med att en ansökan behandlas.

Onlinekredit med betalningsanmärkning

Det är möjligt att få en onlinekredit beviljad trots att du har betalningsanmärkning registrerad i ditt namn, förutsatt att skulden är betald och att din ekonomiska situation i övrigt ser stabil ut. Tänk på att en stadig inkomst alltid är något som stort ökar dina möjligheter att få en onlinekredit beviljad.

I många fall är det också en ganska så stor fördel om det gått minst 6 månader (gärna mer) vid ansökningstillfället från det att din betalningsanmärkning blev registrerad. Hos vissa kreditbolag som jobbar med onlinekrediter kan detta till och med vara ett viktigt krav som måste kunna uppfyllas om man dragit på sig anmärkningar. Här kan du läsa mer om kredit med betalningsanmärkning.

Onlinekredit eller snabblån – vad är skillnaden?

De flesta människor har i något sammanhang hört talas om snabblån. Det är i de allra flesta fall ett klart snabbare alternativ till privatlån och blancolån. Ansökningsprocessen för onlinekredit är mycket lik den för snabblån. Du ansöker direkt via kreditgivarens hemsida, identifierar dig med hjälp av ditt bankID, fyller i dina personuppgifter och får ibland svara på ett par enkla frågor om din privatekonomi.

En stor och viktig skillnad med onlinekredit är dock att beloppet du ansökt om blir inte utbetalt direkt till ditt bankkonto, som vid snabblån. Beloppet sätts i stället in på ett onlinekonto som du får tillgång till via kreditgivarens hemsida eller app. Varje gång det uppstår ett behov av pengar kan du göra ett snabbt och smidigt uttag, så länge du inte överskrider ditt kreditutrymme.

Av denna anledning är det också ganska så vanligt att beloppet man ansöker om i samband med att en ansökan om onlinekredit fylls i är klart högre än för snabblån (där det verkligen är frågan om ett engångslån och inte en löpande kredit). 3000 kr är ett vanligt belopp för snabblån, medan en onlinekredit ofta är på 10000 kr eller mer.

Info om högkostnadskrediter