Ansök om ett litet lån online

Litet lån

I behov av ett litet lån? Det är inte alltid man behöver ett stort lån, i många situationer kan det faktiskt räcka med ett litet lån. Att ansöka om ett litet lån online är otroligt enkelt och går snabbt. Att fylla i en låneansökan tar inte mer än ett par minuter och hos flera långivare kan man idag få svar direkt på skärmen. Ansöker du hos någon av långivarna som är kända för sina korta behandlingstider och blixtsnabba utbetalningar, till exempel Ferratum, kan du ha pengarna på ditt konto inom 60 minuter från det att din ansökan blivit godkänd.

Litet lån med betalningsanmärkning

Går det att teckna ett litet lån om man har en betalningsanmärkning? En betalningsanmärkning i bagaget behöver inte vara ett stort hinder för lån om ekonomin i övrigt ser okej ut.

Det är helt klart enklare att få ett litet lån beviljat än ett stort lån om man råkar ha tidigare anmärkningar. Bland det viktigaste att tänka på är att man vid ansökningstillfället måste kunna visa upp en regelbunden inkomst.

Givetvis är det också viktigt att skulden till Kronofogden är betald. Är skulden till Kronofogden inte reglerad, det vill säga man har ett aktivt skuldkonto, blir det otroligt svårt, i princip omöjligt att få en låneansökan godkänd.

Info om högkostnadskrediter