Om du har en resa som du vill åka på kan du välja att antingen själv spara ihop till resan eller ansöka om ett smidigt reselån på webben

Reselån - Låna pengar till resa

Vill du låna pengar till resa? Den som är intresserad av att smidigt låna pengar till en resa kan prova att ansöka om ett reselån. Ett reselån är nästan alltid ett annat uttryck för privatlån där tanken är att finansiera en resa. Dessa snabba och ofta mycket flexibla lån går att hitta hos en stor mängd långivare och kräver ingen säkerhet i form av bostad, bil eller liknande.

Låna till resa hos Credway

✅ Möjlighet att låna upp till 30 000 kronor utan säkerhet - du får lånebesked direkt!
✅ Månadsräntan för ett lån är 2,17 % (effektiv årsränta 29,33 %)
✅ Inga som helst dolda avgifter - ingen uppläggningsavgift, inga aviavgifter.
✅ Ingen UC i samband med låneansökan - Hos Credway lånar du utan UC.
✅ Lånet utbetalas direkt - pengarna in på ditt konto inom en timme, samma dag eller senast nästa vardag.

Jämför reselån genom en låneförmedlare för att få så bra ränta och villkor som möjligt

Hitta bästa reselånet via låneförmedlare

Varför jämföra lån genom en låneförmedlare innan man slår till? En bra grundregel när du vill låna pengar till resa är att inte nöja dig med det första låneerbjudandet du får, detta då olika banker ofta ger olika ränta på samma lån. Ta i stället hjälp av en låneförmedlare som specialiserat sig på att jämföra lån utan säkerhet. När du genom en låneförmedlare, exempelvis Freedom Finance, Zmarta, Advisa eller Lendo, fått möjlighet att jämföra räntor och villkor från en stor mängd långivare kan du känna dig mer trygg att du verkligen fått den bästa möjliga räntan på ditt reselån.

Låna pengar till resan via Freedom Finance

Freedom Finance är idag en av Sveriges ledande låneförmedlare och har specialiserat sig på att förmedla privatlån med låg ränta. Väljer du att göra en ansökan genom Freedom Finance kan du helt kostnadsfritt jämföra privatlån från upp till 30 olika banker och långivare samtidigt på en och samma kreditupplysning.

Låna ansvarsfullt

Låna till resan ansvarsfullt

Att så många idag har möjlighet att låna till en resa är fantastiskt och uppskattat, men det är också viktigt att människor lånar ansvarsfullt och ser till att de inte hamnar i jobbiga situationer där de får svårt att betala tillbaka sina lån.

För att undvika detta ska man därför göra så noggranna beräkningar som möjligt redan innan man ansöker. Detta för att säkerställa att man verkligen har råd varje månad med de extra utgifterna som ett reselån kan innebära.

Avslutningsvis, besök gärna Konsumentverkets hemsida om du känner att du vill få hjälp med att få bättre koll på din ekonomi. På Konsumentverkets sajt hittar du smarta tips och också en del användbara onlineverktyg som kan hjälpa dig med kostnadsberäkningar.