Låna pengar till häst

Låna till häst

Vill du låna till häst? Ett privatlån kan vara en bra lösning om du vill låna pengar till ett hästköp. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet för långivaren. Detta betyder i korthet att du kan ansöka och få lånet beviljat utan att du behöver pantsätta till exempel en bostad eller bil.

Låna till häst hos Coop

✅ Hos Coop får du lånebesked direkt på skärmen!
✅ Låna upp till 500 000 kr utan säkerhet (lånebelopp över 350 000 kr kräver en medsökande).
✅ Effektiv ränta från 3,76% (Räntespann 3,76-10,36%).
✅ Återbetalningstid upp till 15 år.
✅ Ingen uppläggningsavgift.

Jämför privatlån till ditt hästköp via en låneförmedlare

Är du intresserad av att finansiera ett hästköp genom att teckna ett privatlån är det ofta en smart idé att vända sig till en låneförmedlare. När du skickar en låneförfrågan via en låneförmedlare kan du snabbt få ett stort antal låneförslag att välja mellan trots att du endast fyllt i en ansökan. Att du kan jämföra räntor och villkor (låneförslag) från flera långivare med endast en ansökan innebär att du sparar massor med tid, men också någonting annat viktigt - nämligen att endast 1 kreditupplysning registreras. Detta är positivt för din kreditvärdighet.

Låna till hästköp via Zmarta

Låna till häst med ett privatlån via Zmarta. Låneförmedlaren Zmarta är till stor hjälp när man vill hitta ett privatlån med bra ränta och villkor. När du skickar en låneförfrågan genom Zmarta kan du få låneförslag från upp till 35 olika banker och långivare. Att använda Zmartas tjänster är kostnadsfritt och det brukar inte ta många minuter innan man kan se sina första svar.

Hur lång tid tar det innan hästlånet betalas ut?

Med ett privatlån behöver man sällan vänta någon längre tid på ett pengarna ska nå ens konto. De flesta långivare som erbjuder privatlån betalar ut inom 1-3 bankdagar från det att lånet blivit signerat.

Vill du få möjlighet att snabbt signera privatlånet kan det vara ett smart drag att spana efter en långivare som erbjuder signering via bankID (idag finns ett stort antal banker och andra långivare som erbjuder privatlån med signering via bankID).

Den stora fördelen med detta är att man då inte behöver vänta på att låneavtalet ska levereras hem, utan man kan direkt signera lånet online. Detta brukar betyda att man sparar ett par dagar eftersom utbetalningen då nästan direkt kan sätta igång.