Låna pengar till ny altan

Låna till altan

Letar du lån till altan? Ett vanligt sätt att finansiera en ny altan till huset är genom att ta ett privatlån. När du tecknar privatlån behöver du inte ställa någon säkerhet, vilket betyder att det är frågan om lån som är mycket enkla att ansöka om. Hos de flesta långivare och banker får du svar samma dag som du ansökt, ofta inom en timme eller två. Hos en del långivare, till exempel Coop (som du kan läsa mer om nedan) kan du till och med få svar omedelbart.

Ansök om privatlån hos Coop och få svar direkt

✅ Hos Coop får du lånebesked direkt på skärmen!
✅ Låna upp till 500 000 kronor utan krav på säkerhet (lånebelopp över 350 000 kr kräver en medsökande).
✅ Effektiv ränta från 3,76% (Räntespann 3,76-10,36%).
✅ Möjlighet till lång återbetalningstid (upp till 15 år).
✅ Ingen uppläggningsavgift (0 kr).

Låna till altan via låneförmedlare

Hitta billiga lån enkelt och snabbt till det du behöver via låneförmedlare. Att det idag finns ett stort antal banker och andra långivare man kan vända sig till när man vill låna till altan är på många sätt positivt, men kan tyvärr också leda till att det inte är en alldeles enkel uppgift att veta var man kommer få den bästa räntan. Detta är en viktig anledning till varför så många idag väljer att ta hjälp av en låneförmedlare när det blivit dags att teckna nytt lån. Att ansöka om lån och jämföra via en låneförmedlare går otroligt snabbt och kostar ingenting extra.

Jämför och hitta billigast lån till ditt altanbygge via Zmarta

Ansök om lån till altan via låneförmedlaren Zmarta och få svar från flera långivare. När du ansöker om lån via Zmarta får du otroligt snabbt ut din ansökan till cirka 30 olika banker och andra långivare. Att fylla i en ansökan på Zmartas hemsida tar inte mer än ett par minuter och endast en kreditupplysning (UC) registreras i samband med att din ansökan behandlas. Att ansöka är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

En eller flera betalningsanmärkningar behöver inte betyda att du inte kan låna till altan

Kan den som har en betalningsanmärkning i sitt register låna till altan? Betalningsanmärkningar för inte med sig någonting positivt och är någonting man alltid ska försöka undvika. Detta är viktigt att poängtera. En eller flera betalningsanmärkningar behöver dock inte betyda att det inte går att ta lån till att bygga eller renovera en altan.

Det finns idag många långivare som kan tänka sig bevilja lån till altan och annat trots att kreditupplysningen visar att man tidigare dragit på sig en eller ett par betalningsanmärkningar, så länge det inte är frågan om skulder som fortfarande är aktiva.

Långivarna har dock full koll på att det är mer riskfyllt att bevilja lån till kunder med tidigare betalningsanmärkningar. Av denna anledning är det inte alls ovanligt att räntan som erbjuds är klart högre än den som erbjuds till kunder som är fria från anmärkningar.