Med ett privatlån går det hos en del långivare att få en återbetalningstid på upp till 20 år

Lån med lång återbetalningstid

På jakt efter ett lån med lång återbetalningstid? Ett privatlån utan säkerhet är exempel på lån som ofta går att få med en mycket lång återbetalningstid, hos vissa långivare upp till 15-20 år. Det är frågan om lån som kan användas till det mesta. Ett privatlån med lång återbetalningstid kan till exempel vara intressant när man har planer på att renovera köket, men också när man vill låna pengar för att slå till på en ny bil eller vattenskoter.

Hos Coop kan du välja en återbetalningstid på upp till 15 år

✅ Hos Coop får du lånebesked direkt på skärmen.
✅ Låna upp till 500 000 kr utan säkerhet.
✅ Effektiv ränta från 3,76% (Räntespann 3,76-10,36%).
✅ Återbetalningstid upp till 15 år.
✅ Ingen uppläggningsavgift.

Låna med lång återbetalningstid via låneförmedlare

Jämför och hitta lån med lång återbetalningstid enkelt och tryggt via en låneförmedlare. En låneförmedlare gör det enklare att låna pengar till så bra ränta och villkor som möjligt eftersom din ansökan når ut till ett stort antal långivare, detta oavsett hur mycket du vill låna eller vad du vill använda lånet till. En annan stor fördel med att använda sig av en förmedlare är att endast en upplysning registreras i samband med ansökan, vilket betyder att du inte behöver oroa dig över att din kreditvärdighet ska försämras (flera upplysningar inom en kort tidsperiod kan försämra dina chanser till att teckna ett billigt privatlån).

Zmarta förmedlar lån med återbetalningstid på upp till 20 år

Ta hjälp av Zmarta, en av Sveriges ledande låneförmedlare, när du letar lån med lång återbetalningstid. Zmarta förmedlar lån utan krav på säkerhet där lånetiden går att få upp till 20 år. Att ansöka är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Riktigt snabbt går det dessutom. Vanligtvis behöver du inte vänta mer än ett par minuter innan du kan se dina första svar.

Kan ett lån med lång återbetalningstid vara intressant när man vill samla alla lån på ett ställe?

Många letar lån med lång återbetalningstid när man vill göra ett större inköp, men lån där det går att få en lång återbetalningstid (och som inte kräver säkerhet) kan också vara mycket intressant när man snabbt vill samla alla lån på ett ställe.

Smålån och olika typer av krediter kan vara enkla att teckna, men kommer tyvärr ofta med höga räntor och korta återbetalningstider. Har man under en kort period dragit på sig en stor mängd snabblån och kanske en del krediter som man utnyttjat för att köpa möbler eller hemelektronik kan månadskostnaden snabbt dra iväg och bli orimligt hög.

Då kan det finnas fina pengar att spara varje månad när lånefakturorna ska betalas om man skulle välja att samla allt till ett nytt och större lån där räntan är klart lägre.

Hur påverkar återbetalningstiden månadskostnaden?

Återbetalningstiden man väljer på ett lån har ofta en stor påverkan på månadskostnaden. Väljer du en lång lånetid har du längre tid på dig att betala tillbaka lånet och månadskostnaden blir därför mindre.

Det motsatta gäller så klart om du väljer en kortare lånetid. Då behöver du amortera mer på lånet varje månad och därför blir månadskostnaden klart högre.

Någonting bra att komma ihåg när du ska välja lånetid är att du inte enbart amorterar på lånet utan också betalar ränta. Vill du hålla dina lånekostnader låga är det oftast inget smart drag att välja en längre lånetid än nödvändigt även om det kan kännas lockande med en låg månadskostnad.