Låna pengar till nytt fint kök

Kökslån

Letar du kökslån? Ett nytt fint kök är ofta en stor investering, detta oavsett om du ska renovera ett gammalt kök eller har planer på att sätta in ett helt nytt kök. Det är därför mycket vanligt att människor ansöker om ett lån för att finansiera det nya köket. Många som sätter igång med att bygga ett nytt drömkök gör det för att i första hand öka trivseln i hemmet, men det är värt att poängtera att ett nytt kök också kan vara en otroligt bra investering för framtiden om det höjer värdet på din bostad.

Låna pengar till kök hos Coop

✅ Hos Coop får du lånebesked direkt på skärmen!
✅ Du kan låna upp till 500 000 kr utan säkerhet (lånebelopp över 350 000 kr kräver en medsökande).
✅ Effektiv ränta från 3,76% (Räntespann 3,76-10,36%).
✅ Återbetalningstid upp till 15 år.
✅ Ingen uppläggningsavgift.

Kökslån med låg ränta

Är du intresserad av ett kökslån och inte vill riskera att betala för mycket i ränta är en stark rekommendation att du ansöker med hjälp av en låneförmedlare. När du ansöker via en låneförmedlare, till exempel Lendo som vi tipsar om här nedan, behöver du endast fylla i en låneansökan och sedan får du vanligtvis inom 24 timmar låneförslag från flera olika banker och andra kreditgivare. Detta är ett fantastiskt effektivt sätt att snabbt och smidigt få ut sin ansökan till en stor mängd ledande banker och andra kreditgivare.

Ansök om kökslån på belopp upp till 600 000 kr via Lendo

Vänd dig till Lendo, en av Sveriges populäraste låneförmedlare, när du är på jakt efter ett kökslån med låg ränta och bra villkor. Via låneförmedlaren Lendo kan du just nu jämföra upp till 35 olika banker och andra kreditgivare med en enda låneansökan och en enda UC. Att ansöka om lån via Lendo är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Vad är ett kökslån?

Ett kökslån är i många fall ett privatlån, även kallat blancolån. Det positiva med dessa lån är att du inte behöver ställa någonting av värde som säkerhet, till exempel en bostad, bil eller liknande, för att kunna låna.

Detta betyder att det är enkelt att ansöka online och du behöver sällan vänta länge innan du får svar på din låneansökan. Hos flera långivare, till exempel Coop och Bank Norwegian får du svar omedelbart.

Kökslån utan UC

Finns det kökslån där det inte tas någon UC? Att hitta lån utan UC är inte det minsta svårt. Det finns idag ett tiotal olika långivare på den svenska lånemarknaden du kan vända dig till när du vill låna pengar utan UC.

Att det går att ta lån utan att UC kopplas in blir möjligt eftersom långivarna som erbjuder lån av den här typen ser till att kreditupplysningen tas hos ett alternativt kreditupplysningsbolag, till exempel Bisnode eller Creditsafe.

Det negativa är dock att de effektiva årsräntorna på lån utan UC i regel alltid är klart högre än på vanliga privatlån där det faktiskt tas en UC i samband med att låneansökan behandlas.

Av denna anledning är lån utan UC sällan ett bra val när man är i behov av ett stort lånebelopp eller en återbetalningstid som sträcker sig över ett par år i stället för månader. Detta eftersom lånekostnaden då kommer att bli orimligt hög.

Kökslån med betalningsanmärkning

Är det möjligt att få ett kökslån beviljat om man har en betalningsanmärkning sedan tidigare? Många av de stora bankerna i Sverige ger inga som helst lån om man har en betalningsanmärkning i bagaget, detta är ett välkänt faktum.

Det finns idag dock flera andra aktörer på den svenska lånemarknaden som beviljar både lån och kredit trots en eller flera betalningsanmärkningar (så länge det inte är frågan om aktiva skulder).

Man får dock ofta räkna med att betala högre ränta på lånet om kreditupplysningen visar att man har betalningsanmärkningar.

Ett bra tips till alla som letar kökslån på nätet, men är oroliga att tidigare betalningsanmärkningar i registret ska sätta krokben för ansökan, är att kolla med en låneförmedlare.

Flera av de stora och välkända låneförmedlarna, till exempel Lendo (som vi nämnt högre upp i denna artikel) samarbetar med ett stort antal långivare som accepterar kunder med anmärkningar.