Låna pengar hos Credway

Credway

Hos Credway lånar du enkelt, förmånligt och snabbt. Credway är en seriös och välkänd aktör som erbjudit krediter sedan år 2006. Här är du välkommen att ansöka om en smidig onlinekredit som går att få på belopp mellan 1000 och 30000 kr.

Låna upp till 30000 kr hos Credway

Varför låna hos Credway? Någonting många stort uppskattar med Credway är att man får lånebeslut direkt på skärmen och att man inte behöver vänta särskilt länge på pengarna. Har du t.ex konto hos Swedbank, Nordea, SEB eller Handelsbanken och sett till att ansöka under ordinarie öppettider kan du ha pengarna inne på ditt konto inom en timme från det att din ansökan behandlats.

Låna pengar hos Credway - Så här går det till:

Fyll i en ansökan
Att ansöka är helt kostnadsfritt och det registreras ingen UC (ingen får reda på att du sökt lån). Du börjar med att fylla i hur stor kredit du vill ha tillgång till. Lägsta kreditbelopp hos Credway är 1000 kr och det maximala beloppet du kan ansöka om är 30000 kr. Vidare behöver du fylla i ditt personnummer och svara på ett par korta frågor som rör din privatekonomi. Allt detta brukar inte ta mer än 2 minuter av din tid.

Välj hur mycket du vill ta ut
Får du din ansökan beviljad (hos Credway får du svar direkt på skärmen) kan du bestämma om du vill plocka ut hela summan eller endast en del av den. Lägsta uttagsbeloppet är 500 kr. Kom ihåg att du endast behöver betala ränta för uttaget belopp.

Pengarna på kontot inom en timme
Credway har direktutbetalningar till flera av de stora bankerna i Sverige. Har du konto hos t.ex Swedbank, Nordea, SEB eller Handelsbanken kan du få tillgång till pengarna inom en timme från det att ditt lån blivit beviljat.

Credway ränta

Vad kostar det att låna pengar hos Credway? Vad har Credway för ränta? När du lånar hos Credway behöver du inte oroa dig för några dolda avgifter. Inga uppläggningsavgifter, årsavgifter eller aviavgifter existerar.

Här betalar du alltid 2,17% i månadsränta (effektiv årsränta 29,33 %), oavsett hur litet eller stort lån du tecknat. Detta betyder att om du t.ex vill låna 2000 i en månadstid betalar du endast 43 kr i månadsränta. Vill du låna 10000 blir din månadsränta 217 kr.

Credway krav

Vem kan låna hos Credway? Vilka krav ställs för att få låna? För att få en onlinekredit beviljad behöver man vara minst 18 år gammal och ha en inkomst. Hos Credway är det fullt möjligt att få lån utan fast anställning.

Även den som har en betalningsanmärkning i registret är välkommen att ansöka. Viktigt dock att man inte har ett aktivt skuldsaldo hos Kronofogden.

Credway öppettider

Vad har Credway för öppettider? Credway har generösa öppettider för att finnas till hands när du behöver hjälp med lån. Kundtjänsten håller öppet vardagar (måndag till fredag) mellan kl. 07.00-19.00 och helger (lördagar och söndagar) 10.00-18.00.

Skickar du in din ansökan medan kundtjänsten har öppet kan du räkna med att denna hanteras direkt. Ansöker du medan kundtjänsten är stängd hanteras din ansökan tidigt nästföljande morgon.

Vänd dig till Credway när du behöver låna akut

Credway är en populär aktör man kan vända sig till när man behöver låna pengar akut. Om du fått din ansökan beviljad brukar det inte ta särskilt många minuter innan utbetalningen sätter igång.

Den som har konto hos t.ex Swedbank, Nordea, SEB eller Handelsbanken och ansökt medan kundtjänsten har öppet (Credway har generösa öppettider) har i de allra flesta fall tillgång till pengarna inom 60 minuter. I många fall till och med inom 15 minuter.