Låna till bröllop med hjälp av ett bröllopslån

Bröllopslån

På jakt efter ett bröllopslån? Ett bröllop är för många par en av de vackraste dagarna i livet. Ett bröllop kan dock kosta en rejäl slant, särskilt om bröllopsparet efter bröllopsfesten också ska fira smekmånad på någon magisk paradisstrand med underbart turkost hav och ljumma vindar. Det är därför inte alls ovanligt att många idag är intresserade av att finansiera bröllopet, helt eller delvis, via lån.

Ansök om lån hos Coop (till ett bröllop eller annat) och få svar direkt

✅ Hos Coop får du lånebesked direkt på skärmen!
✅ Låna upp till 500 000 kr utan säkerhet (lånebelopp över 350 000 kr kräver en medsökande).
✅ Effektiv ränta från 3,76% (Räntespann 3,76-10,36%).
✅ Återbetalningstid upp till 15 år.
✅ Ingen uppläggningsavgift.

Låna till bröllop med låg ränta

Hitta ett förmånligt bröllopslån med goda villkor via låneförmedlare. Att låna pengar till bröllop är faktiskt ganska så enkelt nuförtiden, speciellt om man ansöker via en låneförmedlare. Ansöker du via någon av de riktigt stora låneförmedlarna i Sverige, till exempel Zmarta (som du kan läsa mer om här nedan) kan du få låneerbjudanden från flera olika banker och andra långivare, trots att du endast fyllt i en ansökan.

Låna till bröllop via Zmarta

Vänd dig till Zmarta, en av Sveriges största och populäraste låneförmedlare, när du vill finansiera bröllopet med hjälp av ett billigt privatlån utan säkerhet. Låneförmedlaren Zmarta hjälper dig helt kostnadsfritt att jämföra erbjudanden från upp till 35 banker och långivare. Att fylla i en ansökan på Zmartas hemsida tar endast 2 minuter och många av långivarna Zmarta har ett samarbete med ger svar redan ett par minuter efter det att en ansökan inkommit.

Ett bröllopslån är ofta ett privatlån

Ett så kallat bröllopslån är idag ofta ett privatlån utan säkerhet. Det fina med dessa lån är att du kan använda pengarna till precis vad du vill. Någonting annat mycket uppskattat är att det går att få en ganska så lång återbetalningstid. Till skillnad från många andra lån, till exempel snabblån, så kan du med ett privatlån få en återbetalningstid på flera år om du så önskar.

Låna till bröllop hos Bank Norwegian

Ansök om privatlån tryggt och enkelt hos Bank Norwegian. Hos denna långivare får du omedelbart svar på din ansökan. Ingen säkerhet krävs och Bank Norwegian frågar inte vad du ska använda pengarna till, det är helt upp till dig att bestämma. Någonting annat vi tror att du kommer att uppskatta med Bank Norwegian är att hela ansökningsprocessen, inklusive själva signeringen av lånet, kan fullföras på internet om du har ett BankID.

Bröllopslån och ränta

Ränta är kostnaden för att låna pengar. Om du väljer att finansiera ditt bröllop med hjälp av ett privatlån är det bra att känna till att räntan du kommer att bli erbjuden till stor del sätts utifrån din ekonomiska situation.

Alla seriösa banker och långivare i Sverige tar i samband med att din låneansökan behandlas en kreditupplysning. Visar kreditupplysningen att du har en fast anställning, hög inkomst och låg befintlig skuldsättning är chanserna goda att du kommer att bli erbjuden en riktigt bra ränta på lånet.

Det motsatta gäller så klart om kreditupplysningen visar att det saknas en trygg anställning, att den deklarerade årsinkomsten är låg och att skuldsättningen är relativt hög i förhållande till årsinkomst. Då kan man inte förvänta sig någon vidare bra ränta på lånet.

Har man dessutom en eller flera betalningsanmärkningar i registret och kanske också alldeles för många UC-förfrågningar under en kort tidsperiod finns det till och med risk att långivaren inte kommer med något erbjudande alls, utan att man helt enkelt blir nekad ett lån.

När kan jag förvänta mig att mitt nya bröllopslån blir utbetalt?

Om ditt bröllopslån är ett privatlån utan säkerhet tar det vanligtvis cirka 1-3 arbetsdagar för lånet att bli utbetalt från det att långivaren mottagit ditt undertecknade avtal.

Om prio är att få in pengarna snabbt till kontot kan det vara en bra idé att spana efter en långivare som erbjuder snabb signering av lånet via bankID.

Den stora fördelen med detta är att du då inte behöver vänta på att posten ska leverera låneavtalet som efter signering också måste tillbaka till långivaren innan utbetalningen av ditt nya lån kan sätta igång.

Bröllopslån utan UC

Vill du låna till bröllop utan UC? Många kreditförfrågningar hos UC kan påverka kreditvärdigheten negativt. Det finns idag en lång rad långivare du kan vända dig till om du är intresserad av ett lån där det inte tas någon UC.

Att låna utan UC brukar bli möjligt tack vare att långivarna använder ett annat kreditupplysningsföretag än UC i samband med att en låneansökan behandlas. Ofta handlar det om lån där kreditupplysningen tas hos antingen Bisnode eller Creditsafe.

Bröllopslån trots betalningsanmärkning

Kan jag låna pengar till bröllop trots en tidigare betalningsanmärkning? En betalningsanmärkning i bagaget är inte alltid ett stort hinder för bröllopslån. Detta förutsatt att du ordnat upp din ekonomi och att skulden din anmärkning kommer från blivit betald (inget aktivt skuldsaldo hos Kfm).

Många tror och tänker att man direkt kommer få sin ansökan nekad hos varje långivare om kreditupplysningen visar att man tidigare åkt på en betalningsanmärkning. Detta stämmer inte. Hos flera långivare är man idag välkommen att ansöka om lån trots en eller flera tidigare anmärkningar.

Om du snabbt och smidigt vill hitta flera långivare där man har goda chanser att få ett bröllopslån beviljat trots tidigare anmärkningar, har vi ett bra tips - prova att ansök via en låneförmedlare.

Zmarta och Lendo är två exempel på stora och trygga låneförmedlare som varje år hjälper tiotusentals kunder att låna pengar trots en eller flera tidigare betalningsanmärkningar i registret.