Billån utan krav på kontantinsats

Billån utan kontantinsats

Intresserad av ett billån utan kontantinsats? Om du vill köpa en bil, men för tillfället inte har en sparad kontantinsats, så kan det bli aktuellt att finansiera bilköpet genom ett billån utan kontantinsats. Dessa smidiga och ofta mycket flexibla lån kan vara på allt från fem tusen kronor, upp till en halv miljon eller mer och erbjuds idag av en stor mängd banker och andra långivare.

Teckna billån utan kontantinsats hos Coop

✅ Hos Coop får du lånebesked direkt på skärmen!
✅ Låna till ny eller begagnad bil.
✅ Låna upp till 500 000 kr (lånebelopp över 350 000 kr kräver en medsökande).
✅ Effektiv ränta från 3,76% (Räntespann 3,76-10,36%).
✅ Återbetalningstid upp till 15 år.
✅ Ingen uppläggningsavgift.

Jämför via en låneförmedlare och hitta snabbt marknadens bästa räntor

Vill du ha hjälp med att hitta ett billån utan kontantinsats med en så låg ränta som möjligt? Då är det ett smart drag att vända sig till en låneförmedlare. När du ansöker om ett billån utan kontantinsats via en låneförmedlare, till exempel Lendo, får du möjlighet att snabbt och smidigt jämföra räntor och villkor från upp till 40 olika långivare och banker.

Lendo billån utan kontantinsats

Vänd dig till låneförmedlaren Lendo när du är på jakt efter ett billån utan kontantinsats. Lendo är idag en av Sveriges ledande låneförmedlare och hjälper varje år tusentals kunder att hitta rätt lånelösning och billigare lån. Att det är viktigt att jämföra räntor innan man slår till är extra viktigt på just billån utan kontantinsats då dessa lån generellt sett har en något högre ränta än traditionella billån där man lånar med bilen som säkerhet.

Vad är ett billån utan kontantinsats?

Vad är egentligen ett billån där man inte behöver ställa upp med en kontantinsats är det många som undrar. Ett så kallat billån utan kontantinsats är i många fall detsamma som ett privatlån.

Detta betyder att det inte finns någon säkerhet knuten till lånet och att det därför går att använda pengarna från lånet till precis vad man vill.

Fördelarna med dessa lån, om man tänkt finansiera ett bilköp, är att det inte krävs någon som helst kontantinsats och att du därför själv kan bestämma vad det är för bil du ska köpa och vem du ska köpa den av.

Det finns med andra ord inga som helst begränsningar i hur gammal bilen får vara eller krav på att köpet ska göras hos en auktoriserad bilhandlare, vilket kan vara fallet när man ansöker om ett traditionellt billån med säkerhet.

Bra att tänka på innan du ansöker

Jämför räntor och avgifter innan du bestämmer dig
Ett bra tips vi alltid ger till alla som är intresserade av att låna till bil utan kontantinsats är att de inte ska nöja sig med det första låneerbjudandet de får. Se i stället till att jämföra räntor och avgifter från en stor mängd banker och andra långivare. Detta är någonting människor idag snabbt och helt kostnadsfritt kan göra genom att skicka en låneförfrågan via en låneförmedlare.

Kom ihåg att amortera i takt med bilens värdeminskning
De allra flesta bilar minskar i värde med tiden, detta är knappast någon hemlighet. Ofta är det inte enbart bilens ålder som påverkar värdet, utan även körsträckan. Det positiva med att amortera på billånet i takt med bilens värdeminskning är att den dagen du bestämmer dig för att sälja bilen är chanserna mycket goda att du kommer att kunna lösa in hela billånet direkt i samband med försäljningen.

Utbetalning av ett billån utan kontantinsats - hur snabbt kommer pengarna på kontot?

Hur lång tid tar det att få ett billån utan kontantinsats utbetalt?

När kommer pengarna in på kontot? Hur lång tid det tar att få ett billån utan kontantinsats utbetalt till sitt bankkonto beror förstås mycket på vilken bank eller långivare du väljer att vända dig till.

En del långivare i Sverige erbjuder otroligt snabb handläggning och betalar ofta ut redan samma dag som man man signerat lånet, medan andra jobbar i en betydligt mer långsam takt och då kan man behöva vänta i ytterligare 1-3 arbetsdagar på att pengarna ska komma in.

Om du känner att det är viktigt med snabba utbetalningar, kanske har du redan hittat bilen du vill köpa och vill kunna slå till snabbt, är det ofta en bra idé att välja en bank eller långivare som erbjuder möjligheten att signera låneavtalet digitalt via BankID.

Detta brukar spara bra med tid då man inte behöver vänta på att posten ska komma med skuldebrevet, som efter signering också ska skickas tillbaka till banken innan utbetalningen av lånet sätter igång.

Kan jag teckna ett billån utan kontantinsats även om jag skulle ha en betalningsanmärkning?

En eller flera betalningsanmärkningar i registret behöver inte vara ett speciellt stort hinder för att du ska kunna teckna ett billån utan kontantinsats.

Detta förutsatt att du vid ansökningstillfället kan uppvisa en fast inkomst och att din tidigare skuld till Kronofogden är bortbetald, det vill säga att du inte längre har ett aktivt skuldkonto hos Kronofogden.

Någonting bra att känna till dock är att räntan du kommer att bli erbjuden troligtvis kommer vara en bra bit högre än den du hade kunnat få om du inte haft en anmärkning hos Kronofogden.