Många är av åsikten att bästa stället att låna pengar på är online via låneförmedlare

Bästa stället att låna pengar

Var hittar jag bästa stället att låna pengar? Många människor anser att det absolut bästa stället att låna pengar på är online via en låneförmedlare. När du ansöker om lån via en låneförmedlare får du en utmärkt möjlighet att snabbt och helt utan kostnad jämföra erbjudanden från ett tiotal banker och andra långivare genom en enda ansökan.

Bästa stället för privatlån

Hitta snabbt marknadens billigaste privatlån via en låneförmedlare. Ett lån på 10000 kronor eller mer är i många fall ett privatlån. Om du inte är bekant med privatlån sedan tidigare är det bra att känna till att det är frågan om lån där det inte ställs krav på säkerhet. Med andra ord, du behöver inte lägga en bostad eller bil som säkerhet för lånet. Tack vare att det inte ställs krav på någon säkerhet behöver man inte krångla med att få någonting värderat, vilket ofta är fallet när man ska ansöka om ett lån med säkerhet.

Hitta bästa stället att låna pengar via Zmarta

Ta hjälp av låneförmedlaren Zmarta för att hitta lånet med lägst ränta. Räntorna på privatlån sätts i de flesta fall individuellt utifrån låntagarens förutsättningar. Att på förhand veta var man kommer få den bästa låneräntan eller de bästa villkoren är en tuff uppgift eftersom alla banker och långivare gör sina egna bedömningar.

Håll nere antalet kreditupplysningar

Att själv ansöka hos ett stort antal banker och långivare är sällan en bra idé eftersom det betyder att man kommer dra på sig ett stort antal kreditupplysningar. Flera kreditupplysningar, speciellt upplysningar tagna hos UC, kommer leda till sämre kreditvärdighet. I förlängningen betyder detta att man kommer behöva betala mer i ränta eller ännu värre - att man får sin ansökan nekad.

Ansöker du i stället via en låneförmedlare tas det endast en kreditupplysning (UC) trots att din ansökan når ut till ett stort antal banker och andra långivare. Detta är en av de främsta anledningarna till varför så många idag anser att det bästa stället att låna pengar är via låneförmedlare, t.ex Zmarta eller Lendo (två av Sveriges ledande låneförmedlare).