Hitta bästa låneförmedlaren online

Bästa låneförmedlaren

Vilken låneförmedlare är bäst? Detta är en fråga som många ställer. Det senaste årtiondet har det blivit otroligt vanligt att människor vänder sig till en låneförmedlare så fort det finns planer på att teckna lån. Att det på senare år blivit så populärt att ansöka via låneförmedlare har också fört med sig att det idag finns en lång rad aktörer att välja mellan, vissa klart bättre än andra.

Bästa låneförmedlaren för privatlån

Vilken låneförmedlare i Sverige är bäst för privatlån? Advisa, Lendo, Zmarta och Consector är fyra stora och populära låneförmedlare som alla jobbar med att förmedla privatlån utan krav på säkerhet.

Vilken låneförmedlare har flest banker?

När man jämför låneförmedlare i hopp om att hitta bästa låneförmedlaren brukar det vara intressant att kika på hur många banker och andra långivare dessa samarbetar med. Ansöker man via en låneförmedlare som har ett samarbete med ett stort antal banker och långivare ökar det stort sannolikheten att man kommer att få många erbjudanden att ta ställning till.

Advisa jämför flest banker och har högt betyg på Trustpilot

Ställer man frågan vilken låneförmedlare har flest banker och långivare är ett kort svar på detta Advisa. I skrivande stund (Juli 2020) samarbetar Advisa med 40 banker och andra långivare. Skillnaden mot Lendo är dock inte alls stor. Lendo har just nu 35 anslutna långivare. Zmarta och Consector hamnar lite efter med endast 30 långivare.

Vilken låneförmedlare har bäst betyg och omdömen?

Vilken låneförmedlare på den svenska lånemarknaden har bäst betyg och omdöme? Trustpilot är en populär sajt där man kan betygsätta och skriva kundomdömen om en stor mängd företag, inklusive låneförmedlare.

Direkto har toppbetyg hos Trustpilot

Om vi jämför Advisa, Lendo och Zmarta och deras betyg (Trustscore) på Trustpilot, så "vinner" Advisa även här, men återigen är det inga stora skillnader. Advisa har i skrivande stund ett betyg på 4,8 Consector 4,7 medans siffrorna för Lendo och Zmarta båda visar på 4,6. Rent allmänt kan man säga att alla fyra låneförmedlare har utmärkta betyg på Trustpilot (dock liten fördel Advisa).

I det här läget kände vi att det kunde vara intressant att också kolla om några av de mindre välkända låneförmedlarna fått bra omdömen. Efter lite letande noterade vi att Direkto har ett betyg på 4,9. Detta är riktigt bra. Speciellt med tanke på att det högsta möjliga betyget man kan ge är 5, vilket betyder att Direkto fått full pott av nästan alla kunder som lämnat omdömen till Trustpilot.